Gebroeders Hamstra Heerenveen, handelsonderneming in boot onderdelen en stalling. Tevens botenkraan om de boot op het droge te zetten. Voor verkoop van uw boot of yacht bemiddelen wij voor u.

Bel of mail ons voor inkoop of verkoop van boot onderdelen of verkoop van uw boot/Yacht

Voor onderdelen en verkoop

E-mail Telefoon

Supernova International Webdesign ©                                                                                                                                                       Home | Contact | 2e Hands| Gallery

Handelsonderneming & Botenstalling

Gebroeders Hamstra

botenstalling,botenkraan,boot onderdelen, scheeps motoren, scheeps onderdelen

De 3 broeders Hamstra, te weten Jan Hamstra, Gerard Hamstra & Freddy Hamstra zijn in 2008 begonnen met de handelsonderneming Hamstra. Deze stap is voortgevloeid uit de voorgeschiedenis van het familie bedrijf. De gebroeders hebben jarenlange ervaring in de scheepvaart, onderhoud en verkoop van boten en yachten in de Friese regio.


De 3 broers beschikken over een open terrein en grote loosden voor stalling verkoop en bemiddeling. Daarnaast  zijn er mogelijkheden voor her huren van ruimtes voor onderhoud, renovatie en schilderwerkzaamheden van schepen en yachten.

Daarnaast zijn de gebroeders gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van scheepsonderdelen en motoren, antieke scheepsmotoren en onderdelen als:


Inkoop en verkoop van de motoren en motor onderdelen is hun specialiteit, andere onderdelen zijn ook leverbaar. Daarnaast kan de boot voor dat hij in winterstalling gaat winterklaar gemaakt worden zodat de boot voor het nieuwe vaarseizoen weer klaar is voor gebruik.


Schilderwerken, inbouwen van elektra zoals ledverlichting, ledstrips, dimbare ledspotjes &  het plaatsen van zonnepanelen met bijbehorende electronica tot zonwerende veiligheids folies kunnen de gebroeders voor u regelen.


Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen >>>>
Handelsonderneming Gebr. Hamsta toen & nu


Ons familiebedrijf

In 2008 is de handelsonderneming opgericht door de 3 gebroeders Hamstra uit Heerenveen. Gezamenlijk zetten zij de traditie voort vanaf hun vader en voorvaderen. Een nieuwe frisse wind waait hiermee door het familiebedrijf.

Gebroeders Hamstra Heerenveen, voor verkoop van boot onderdelen en botenstalling

* Lister motoren voor boten

* Petter scheeps Motoren

* Peugeot Motoren & boot onderdelen

* Mercedes boot onderdelen

* Ford Leyland scheeps motoren en onderdelen

* Daf onderdelen voor yachten

* Perkins motoren en onderdelen

* Yanmar motoren en onderdelen

* Vetus motoren & onderdelen

* Feryman onderdelen en meer……