Gebroeders Hamstra Heerenveen, handelsonderneming in boot onderdelen en stalling. Tevens botenkraan om de boot op het droge te zetten. Voor verkoop van uw boot of yacht bemiddelen wij voor u.

Bel of mail ons voor inkoop of verkoop van boot onderdelen of verkoop van uw boot/Yacht

Voor onderdelen en verkoop

E-mail Telefoon

Supernova International Webdesign ©                                                                                                                                                       Home | Contact | 2e Hands| Gallery

Handelsonderneming & Botenstalling

Gebroeders Hamstra

botenstalling,botenkraan,boot onderdelen, scheeps motoren, scheeps onderdelen

Verkoop en botenstalling Heerenveen (fr)

Bij de Gebr. Hamstra in Heerenveen kunt u terecht voor bemiddeling bij de verkoop van uw plezierboot, vaartuig & yachten. De handelsonderneming kan u van dienst zijn door bemiddeling, stalling en presentatie van uw boot.

De handelsonderneming Hamstra, strategisch gelegen aan de haven in Heerenveen bied de mogelijkheid om te bemiddelen in de verkoop van uw pleziervaartuig, boot en/of yacht.


Wat kunnen wij u bieden. De locatie beschikt over een botenkraan zodat u de boot op het droge kunt laten plaatsen en de klant of geïnteresseerden de boot rondom kunnen bekijken en zo zeker weten dat ze een betrouwbare in correcte staat verkerend staat boot kopen. Tevens kan er een onderwaterinspectie plaats vinden door een gecertificeerde keurmeester. Alle benodigde documenten zijn dan compleet aanwezig. De verkoop van uw boot of plezier yacht kan verder in zijn geheel geregeld worden door de handelsonderneming.


Via de Gebr. Hamstra kunnen de klanten bezichtiging’s afspraken maken of zelfs kijkdagen organiseren voor de te verkopen boten & pleziervaartschepen en ex-bedrijf’s vaartuigen. U wordt op de hoogte gehouden van de gemaakte afspraken zodat u zelf aanwezig kunt zijn indien gewenst.

Van maandag tot zaterdag is bezichtiging mogelijk en zondag enkel volgens afspraak.

De boten mogen gratis tentoongesteld worden op het terrein ten tijde van verkoop. Besluit u de boot toch niet te verkopen dan gelden de standaard stallingskosten.

De boten worden voor verkoop schoongemaakt en in prima staat op het terein geplaatst zodat mensen vanaf de weg duidelijk de boten zien in het voorbij rijden. Een schone boot verkoopt


<< Terug/vorige pagina

goede zeilboot te kop,prijs tweede hands boot-boot te koop-friesland reinigen van boten,schoonmaken boten, opknappen boten, onderhoud boten, boten stalling, boten kraan

<< Terug/vorige pagina

beter dan een met groene drap en mos beklede boot. Voor ons is dit de kracht van het verkopen. De kleinere boten en zeilschepen zullen netjes op de bok geplaatst worden. U kunt de boot natuurlijk ook zelf op een trailer brengen.